De Rozenhorst

Jan Tooropstraat 1-3-5

3181 HE Rozenburg

De Rozenhorst

Bezoek uit Lagos, Nigeria

Groep 6 mocht vandaag een Lables volgen én voor meester en juf spelen! We hadden vandaag bezoek uit Nigeria. Juf Claske werkt op de Nederlandse Internationale School in Lagos, Nigeria. Er zitten ongeveer 20 Nederlandse kinderen op deze school en er is een nauwe samenwerking met de Amerikaanse en Engelse school aldaar. Via via heeft juf Claske te horen gekregen van het SkillsLab en ze was nieuwsgierig geworden. Ze kwam vanmorgen vers uit het vliegtuig en is zo door gereden naar Rozenburg. De kinderen hebben haar van alles laten zien en heel veel tips gegeven over wat leuk is en wat minder. Na de Lables hebben we samen gekeken naar hoe een SkillsLab op de Internationale School vorm zou kunnen krijgen. Volgende week vliegt juf Claske weer terug naar Nigeria, met een koffer met 126 chocoladeletters, want Sinterklaas vieren ze ook in Lagos!

Recente berichten