De Rozenhorst

Jan Tooropstraat 1-3-5

3181 HE Rozenburg

De Rozenhorst

Juf Chie uit Osaka

Sinds deze week heb ik contact met een juf uit Japan. Zij heeft 45 kinderen in de klas en zoekt 45 Rozenhorst kinderen om kerstwensen mee uit te wisselen. Wel in het Engels, want haar Nederlands is net zo goed als mijn Japans…
Er waren al heel veel enthousiaste kinderen op school, zoveel zelfs dat ik juf Chie heb gevraagd of ze misschien nog een collega heeft die mee wil doen.
Kinderen die mee willen doen met dit uitwisselingsproject mogen zich aanmelden bij juf Diana. Begin november gaan we in groepjes aan de slag met het schrijven van een Engelse kerstwens en het maken van een mooie tekening.
Dit is de website van de school (het is misschien handig om Google Translate te gebruiken)

Recente berichten