De Rozenhorst

Jan Tooropstraat 1-3-5

3181 HE Rozenburg

De Rozenhorst

Kerstmarkt 2018

Gistermiddag/avond hebben we een kerstmarkt gehouden op de Rozenhorst. Alle leerlingen konden daar zelfgemaakte werkjes kopen of genieten van een verse oliebol met chocolademelk. We hebben veel ouders en leerlingen gezien en wat was het gezellig met al die lichtjes! We hebben op dit moment ruim 2000 euro opgehaald voor het Ronald McDonaldhuis en daar zijn we heel trots op!
Deze kerstmarkt had niet plaats kunnen vinden zonder de hulp van: Plus Rozenburg, Rozenburgse Winkeliersvereniging EMR, BorduurCadeauEnzo, juwelier Foort Verhoef, Slagerij van Leeuwen, Kapsalon Antonia, Lentink Bloemen, Wijngaard de 4 Ambachten, Lidl Rozenburg het team en de oudervereniging.
Bedankt allemaal voor de geweldige inzet!

Recente berichten