De Rozenhorst

Jan Tooropstraat 1-3-5

3181 HE Rozenburg

De Rozenhorst

Lego WeDo 2.0 en V-Rex

Groep 8 mocht eindelijk weer een keer naar het SkillsLab. Ze zouden het liefst elke week komen namelijk. Veel kinderen zijn erg enthousiast over de app van Codespark. In de vakantie heeft Codespark het één en ander aangepast zodat we het spel nu ook op de Chromebooks kunnen spelen. Wij zijn er heel blij mee, want nu kan iedereen met Codespark aan de slag. Lars koos voor Lego WeDo en maakte zijn eigen creaties. Bouwen met Lego is een meestal een eitje, maar als je een eigen ontwerp bouwt én zo programmeert dat je ontwerp nooit zal botsen, ben je wel een echte Lego WeDo Kanjer! Jay heeft eindelijk zijn VEX IQ V-Rex af en die is super indrukwekkend! We gaan hem de volgende keer nog even fine-tunen, maar een filmpje van de V-Rex is al te zien op onze Facebookpagina.  Een groep meiden is aan de slag gegaan met het maken van een filmpje. Het filmwerk is klaar nu alleen nog even bewerken in iMovie. Jullie hebben super gewerkt allemaal! Tot volgende week.

Recente berichten