De Rozenhorst

Jan Tooropstraat 1-3-5

3181 HE Rozenburg

De Rozenhorst

Tof jaartje SkillsLab

Wat hebben we een ontzettend leuk SkillsLab jaar achter de rug! We hebben dit jaar lessen gegeven aan de groepen 1 t/m 8, maar ook aan het kinderdagverblijf én de peuterspeelzaal! Daarnaast hebben we een hoop nieuwe moderne media uitgetest, zijn we gestart met digicoaches en zijn we zelfs op het Jeugdjournaal geweest!

Komend schooljaar gaan we verder met het SkillsLab. Juf Ilse gaat ook een ‘echte’ SkillsLab juf worden en zal de lessen gaan geven op vrijdagmiddag. Voor de groepen 5 t/m 8 komen er nieuwe en extra programmeerlessen, ‘Artificial Intelligence’ lessen en mediawijsheidlessen op woensdagochtend. We hopen de kinderen van de peuterspeelzaal en het kinderdagverblijf weer te zien en uiteraard komen er weer digicoaches op de Rozenhorst. Daarnaast gaan we hard op zoek naar nieuwe uitdagingen op het gebied van moderne media om de 21 eeuwse vaardigheden aan te leren.

Genoeg huiswerk dus voor komende zomervakantie. Ik wens jullie een mega fijne zomervakantie!

Recente berichten