De Rozenhorst

Jan Tooropstraat 1-3-5

3181 HE Rozenburg

De Rozenhorst

Schooljaar 2019-2020

Allereerst hopen we dat u een fijne vakantie heeft gehad. Wij zijn met het team deze week gestart op school om het schooljaar 2019/2020 goed voor te bereiden.

Daarnaast heeft u mogelijk al gemerkt dat er veel werkzaamheden plaatsvinden op en rond de school. Zo wordt het gehele dak van de school opnieuw gelegd en beter geïsoleerd en het pleintje voor de kerk opnieuw bestraat. Het meest trots zijn we op het schoolplein, wat vrolijker en groener wordt en straks mogelijkheden geeft voor actieve buiten lessen. Fijn dat veel kinderen hebben meegedacht en leuke ideeën hebben aangedragen om het echt een schoolplein van en voor de kinderen te laten worden.

Omdat verbouwingen nu eenmaal tijdelijk wat ongemak met zich meenemen, rekenen we ook op hulp om de eerste weken soepel te doen verlopen. De eerste weken spelen we op het plein voor de school en het kan zijn, dat u nu even een andere ingang moet nemen om naar het klaslokaal te lopen. De fietsen van de kinderen kunnen wel geplaatst worden in het fietsenrek. We verwachten rond 20 september klaar te zijn met de verbouwingen.

Fijn om elkaar volgende week weer te ontmoeten. Samen bouwen we de Rozenhorst telkens iets verder uit en willen we er voor de kinderen een heerlijk schooljaar van maken.

Met vriendelijke groet mede namens het team van de Rozenhorst,
Dave van Deursen.

Recente berichten