De Rozenhorst

Jan Tooropstraat 1-3-5

3181 HE Rozenburg

De Rozenhorst

Digicoaches zijn bekend!

De sollicitaties zijn doorgelezen, gezien en besproken. De sollicitatiegesprekken zijn geweest en de keuzes zijn gemaakt. Erg moeilijke keuzes met zoveel enthousiaste kinderen!
De Digicoaches gaan dit jaar helpen: o.a. bij de SkillsLab lessen van de peuterspeelzaal en de kleuters. Zij gaan ook leren: eerste hulp bij computer/digibord/software/internet storingen. Én zij mogen meedenken over nieuw te kopen devices en een SkillsLab 2.0 versie.
We hebben deze week ook al een eerste kleine bijeenkomst gehad. Even de foto’s gemaakt, zodat iedereen binnen de school weet wie de Digicoaches zijn én we hebben geleerd waar we moeten zoeken voor een oplossing als Gynzy een storing heeft. Op naar de volgende bijeenkomst!

Vorige

Volgende

Recente berichten