De Rozenhorst

Jan Tooropstraat 1-3-5

3181 HE Rozenburg

De Rozenhorst

Disco “Raar met je haar”

Vrijdag 8 november j.l. was het weer disco op R.K. basisschool de Rozenhorst. Dit keer hadden we het thema “Raar met je haar”.  Alle kinderen hadden ook hun best gedaan om een zo mooi mogelijke creatie in hun haar te maken, van spinnen, eenhoorns, oogjes, palmbomen noem maar. Ook de meesters en juffen hadden hun haren lekker raar gemaakt. De dj draaide leuke muziek en alle kinderen stonden lekker te dansen. Ook was er genoeg te drinken en te snoepen zodat de kinderen even konden uitrusten.  Ook kregen de twee mooiste creaties van de onderbouw en de twee mooiste creaties van de bovenbouw nog een mooie prijs. Wij hebben deze fantastische avond mede kunnen organiseren door de donatie die wij hebben gekregen van Deltaport Donatiefonds. Wij zijn ze hier erg dankbaar voor.

Recente berichten