De Rozenhorst

Jan Tooropstraat 1-3-5

3181 HE Rozenburg

De Rozenhorst

Verdrietig nieuws

Beste ouders/verzorgers,

Op 27 december 2019 kwam het tragische nieuws binnen, dat een moeder van vier kinderen van het leven beroofd is. Drie van de vier kinderen zitten op de Rozenhorst, in groep 1/2B, groep 3 en groep 8A. Het gezin woonde pas sinds september 2019 in Rozenburg en de kans is groot dat de kinderen opgevangen worden door familie in Overijssel. Natuurlijk zullen we aanstaande maandag gepast stil staan bij dit grote verlies. Om de klassen zo goed mogelijk op te vangen hebben we gezorgd voor verdrietkoffers. Dit zijn leskisten die ondersteuning bieden bij het omgaan met verdriet. Verder komt er een gedenktafel en komen de leerkrachten bijeen om elkaar te steunen en om er voor te zorgen, dat de klassen zo goed mogelijk worden opgevangen. Het kan zijn dat uw kind behoefte heeft om hier thuis over (na) te praten. Mocht u hierbij hulp willen van de leerkrachten, intern begeleider of directie, voelt u zich dan vrij hen te benaderen.

U zal, net als wij, nog vol met vragen zitten. Helaas kunnen we die niet allemaal beantwoorden. De privacywet en het politieonderzoek zorgen ervoor dat we weinig informatie krijgen. De familie heeft gekozen voor een uitvaart in besloten kring. Mocht u de familie sterkte willen wensen, dan kan dat middels een kaart. Deze kunt u bij mij inleveren en dan zorg ik ervoor dat de kaarten bij de familie aankomen. Wij wensen de kinderen, familie en betrokkenen ontzettend veel sterkte met dit verlies.

Namens het team van de Rozenhorst,

Dave van Deursen

 

 

 

 

27 dec 2019

Recente berichten