De Rozenhorst

Jan Tooropstraat 1-3-5

3181 HE Rozenburg

De Rozenhorst

Aanpak Coronavirus op de Rozenhorst

Geachte ouders/verzorgers,

Allereerst hopen wij dat u heeft genoten van de voorjaarsvakantie. De berichtgeving over het Coronavirus is u vast niet ontgaan en de verspreiding ervan kan mogelijk vragen en zorgen bij u oproepen. Voorlopig nemen wij alleen de gebruikelijke maatregelen om overdracht van griep en verkoudheid te voorkomen. Natuurlijk blijven wij de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus volgen. De richtlijnen van het ministerie van OCW in samenwerking met het RIVM vormen daarbij de leidraad. Ook u kunt deze richtlijnen volgen via  onderstaande link:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-over-coronavirus-en-onderwijs

Wij hopen alle kinderen morgen weer te zien!

Recente berichten