De Rozenhorst

Jan Tooropstraat 1-3-5

3181 HE Rozenburg

De Rozenhorst

Extra bericht vrijdag 13 maart

Beste ouders en verzorgers,

We willen jullie allereerst bedanken voor uw begrip en de fijne samenwerking. Natuurlijk is het niet een ideale situatie om uw kind thuis te houden, maar zoals eerder gezegd gaat de gezondheid voor. Helaas hebben we nu al wat afmeldingen voor aankomende maandag en dinsdag, waardoor we geen lessen kunnen geven aan:

– Groep 5/6
– Groep 6

– Schakelklas

We willen u dan ook vragen de kinderen van deze klas zoveel mogelijk thuis te houden. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact met mij opnemen via de mail of via de telefoon. Het zou voor kunnen komen dat ik nog meer meldingen van leerkrachten binnenkrijg in het weekend. Ik ben dan genoodzaakt u op een later moment dan nu te informeren. Ik hoop u zo voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Dave van Deursen
Directeur

Recente berichten