De Rozenhorst

Jan Tooropstraat 1-3-5

3181 HE Rozenburg

De Rozenhorst

Plan van aanpak: leren op afstand

Beste ouders en verzorgers,

De scholen zijn sinds 16-03-2020 gesloten vanwege de aangescherpte maatregelen rond het coronavirus. Op maandag 16-03-2020 en dinsdag 17-03-2020 hebben de leerkrachten hard gewerkt aan een plan voor onderwijs op afstand. U heeft recht op opvang als beide ouders in een vitale sector werken. Los daarvan vragen we u om zelf voor opvang te zorgen, omdat het ook op onze school steeds moeilijker wordt om opvang aan te bieden. Mocht u hier toch gebruik van willen maken, geef dan in een mail naar de directie (via het contactformulier op de website) aan wat hiervan de reden is.

Vanaf woensdag 18-03-2020 wordt er dagelijks een bericht op Klasbord geplaatst. We willen het belang van het thuis oefenen en herhalen van reeds opgedane kennis en vaardigheden benadrukken.Zolang de scholen gesloten blijven, zullen wij dagelijks lessen en opdrachten klaarzetten op gebied van rekenen, spelling, taal, lezen en creatief. We adviseren om minimaal twee uur per dag te besteden aan de door ons klaargezette lesstof. Het doel hiervan is dat de kinderen hun onderwijsritme, kennis en vaardigheden behouden en verder ontwikkelen. De stof die we aanbieden zal voornamelijk digitaal zijn. De kinderen hebben een inlogcode. Mocht dit niet lukken, neem dan contact op met de groepsleerkracht via het contactformulier op de website.

Om eventuele vragen goed en gestructureerd van een antwoord te kunnen voorzien, vragen we u te mailen naar de directie. We danken u alvast voor uw begrip.

Dave van Deursen

Directeur

Recente berichten