De Rozenhorst

Jan Tooropstraat 1-3-5

3181 HE Rozenburg

De Rozenhorst

Update Corona aanpak Rozenhorst

Geachte ouders/verzorgers,

De school blijft, zoals u wellicht in de persconferentie heeft gehoord, open. Wij willen u alleen wel nadrukkelijk vragen de school alleen te betreden als dit echt noodzakelijk is. Dit om de overdracht via volwassenen zo veel mogelijk te beperken. Dat betekent dat we van u vragen om de kinderen zelfstandig naar binnen te laten gaan. De leerkrachten zullen op de gangen staan om (de jongste) kinderen te helpen met het ophangen van hun spullen op de kapstok.

De richtlijnen geven voor zowel personeelsleden als kinderen aan:

  • Blijf thuis met verkoudheidsklachten, kortademigheid en koorts. Ook als gezinsleden deze klachten vertonen.
  • Houd medisch kwetsbare kinderen thuis.
  • Houd kinderen thuis wanneer ze de ziekte over kunnen dragen aan medisch kwetsbare gezinsleden.
  • Uitjes georganiseerd door school (in ieder geval voor de komende twee weken) gaan niet door.
  • Bel naar school als uw kind en/of een gezinslid ziek is, zodat wij passend advies kunnen geven.
  • Het kan gebeuren dat u door school gebeld wordt om uw kind op te halen. Dit om verdere besmetting te voorkomen.

Afhankelijk van het aantal leerkrachten met klachten zal het voor ons niet altijd mogelijk zijn alle kinderen op te vangen. Het zou kunnen voorkomen dat u in de ochtend via Klasbord het verzoek krijgt om uw kind thuis te houden in verband met een zieke leerkracht. Ook bij ons op school kan het zijn dat we kinderen niet meer kunnen onderverdelen. Wij vragen u hier alvast rekening mee te houden, de Klasbordapp in de gaten te houden en eventueel opvangmaatregelen voor uw kind te treffen. Mocht dit in uw geval echt niet mogelijk zijn, neem dan telefonisch contact op met de school, wij denken graag met u mee.

Mochten de richtlijnen vanuit de overheid, het RIVM of ons schoolbestuur wijzigen, dan brengen wij u hiervan direct op de hoogte. Natuurlijk willen wij als school zo goed mogelijk onderwijs verzorgen, maar de gezondheid van uw kind gaat op dit moment voor. Wij hopen daarom op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Dave van Deursen

 

 

 

 

Brief Rozenhorst c1

Recente berichten