De Rozenhorst

Jan Tooropstraat 1-3-5

3181 HE Rozenburg

De Rozenhorst

Buitenschoolse opvang Chill

Buitenschoolse opvang bij Kinderopvang Humankind: VET COOL

Buitenschoolse opvang (BSO) is vrije tijd. Na school, op vrije dagen en in vakanties. De buitenschoolse opvang van Humankind, Kinderopvang en- ontwikkeling, is een plek waar voor ieder kind wat te beleven is. De pedagogisch medewerkers plannen iedere dag verschillende activiteiten: sport en spel, knutselen, toneel, muziek en nog veel meer. Er zijn uitstapjes in de vakantie en workshops, zoals bijvoorbeeld een kookworkshop of een workshop zelf kunst maken. Maar kinderen kunnen zich ook lekker terugtrekken in een hoekje met een boek. Alles mag, niets moet…..

Is dit ook niet wat uw kind graag zou willen?

Heeft u interesse en denkt u erover om uw kind van het aanbod bij de buitenschoolse opvang van Humankind, Kinderopvang en- ontwikkeling, gebruik te laten maken, neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers op het regiokantoor en vraag een uitgebreid informatiepakket aan  U kunt hen tussen 8.00u en 17.30 uur bereiken op telefoonnummer 010-4074700 Uiteraard kunt u ons ook even mailen; regiozuidholland@humankind.nl

Kijk ook eens op onze website; www.humankind.nl

Humankind, Kinderopvang en- ontwikkeling, heeft in Rozenburg meerdere locaties voor  kinderopvang. In basisschool de Rozenhorst is BSO de Chill gehuisvest en biedt op maandag, dinsdag en donderdag plaats aan 30 kinderen per dag. Op de woensdag en de vrijdag worden de kinderen opgevangen op een van onze andere BSO’s in Rozenburg. Zowel voor schooltijd als na schooltijd kunnen de kinderen terecht op onze BSO, die geleid wordt door professionele en gediplomeerde pedagogisch medewerkers. De openingstijden van de voorschoolse opvang ( VSO) is op maandag, dinsdag en donderdag van 07.30 tot 08.30 uur en van de Buitenschoolse opvang (BSO) van 15.00-18.30 uur, op woensdag van 12.15 uur tot 18.30. De openingstijden op vrijdag zijn afhankelijk van de sluitingstijden van de school tot 18.30 uur.

Uiteraard kunt u ook op incidentiele basis gebruik maken van de voorschoolse of buitenschoolse opvang.

Wilt u eens een kijkje komen nemen op onze BSO, neemt u dan gerust contact met ons op om een afspraak hiervoor te maken.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 06-30552294 of via de mail: bsochill@humankind.nl

Indien u uw kind(eren) wilt aanmelden kunt u contact opnemen met ons regiokantoor, tel: 010-4074700 of via de mail: regiozuidholland@humankind.nl