De Rozenhorst

Jan Tooropstraat 1-3-5

3181 HE Rozenburg

De Rozenhorst

Peuterspeelzaal De Rozentuin

Peuteropvang De Rozentuin

Peuteropvang De Rozentuin is gevestigd in basisschool de Rozenhorst. Lekker spelen, andere kinderen ontmoeten en ook nog een extra stapje zetten in de ontwikkeling. Dat is wat peuters (vanaf 2,5 jaar) doen bij de peuteropvang, een omgeving die helemaal voor hen is ingericht. Kinderen kunnen kiezen uit een divers aanbod – rekening houdend met het niveau van het kind en gericht op alle ontwikkelingsgebieden en interesses. Wij dagen kinderen uit in hun talenten. Dit doen we onder andere met het VVE programma Startblokken en onze eigen methode Wiskids. Als kinderen dagelijks spelen met ‘wiskunde’, raken ze vertrouwd met een logische manier van denken.

De peuteropvang heeft een breed en uitdagend aanbod. Dat betekent dat er voor alle ontwikkelingsgebieden materiaal aanwezig is. Naast het themagerichte aanbod van Startblokken kunnen kinderen zelfstandig of samen puzzels maken en boekjes lezen, maar ook knutselen, schilderen, rennen en klimmen.

Peuteropvang De Rozentuin is meer dan alleen een opstapje naar de basisschool. We hebben vooral heel veel plezier met elkaar. Een ochtend bij de peuteropvang is dan ook veel te snel voorbij!

Peuteropvang De Rozentuin is 40 weken per jaar geopend op maandag, dinsdag, donderdag en  vrijdag. De peuteropvang is gesloten op woensdag en tijdens de vakantieweken van de basisscholen en op officiële feestdagen.
De openingstijden zijn van 8.15 t/m 12.15 uur.

Binnen peuteropvang De Rozentuin hebben wij één groep. Het team bestaat uit 2 pedagogisch medewerkers. Elke peuter kan twee of vier dagdelen gebruik maken van de peuterspeelzaal.

Nieuwsgierig geworden? Wilt u meer informatie, kijkt u dan op onze website www.humankind.nl of neemt u gerust contact op met ons regiokantoor in Rotterdam,

telnr.: 010-4074700 of per mail regiokantoorzuidholland@humankind.nl

Om samen met uw kind een kijkje te komen nemen op onze peuteropvang bent u van harte welkom.